Plantenplafond

He, hallo, ja jij!
Leuk dat jij meer over ons te weten wil komen!

Romy van de Laar 
Communicatie daar houdt Romy van! Socialize met vrienden of als gastvrouw tijdens haar baantje in de bediening. Als junior marketing medewerkster zorgt Romy bij Plantenplafond voor teksten, films en visuals. Naast haar studie communicatiewetenschap verdiept ze zich graag in psychologie en is ze vaak te vinden op het voetbalveld of op het terras.

 

Rachel Jansen
Communiceren doet ze graag, zowel in haar werk als marketing en communicatie medewerker, als in haar sociale leven onder het genot van een lekker drankje. Rachel zit niet stil en doet graag alvast wat ervaring bij ons op naast haar studie communicatie. In de weekenden is ze te vinden als verkoopmedewerker bij de bakker of op een gezellig festival.

Modern architecture does not mean the use of immature new materials; the main thing is to refine materials in a more human direction.

Alvar Aalto

Monique Goossens | Bedenker & Eigenaar
Gepassioneerd van interieurs met identiteit, ontwikkeld met plezier vernieuwende concepten en gaat voor het beste eindresultaat op maat. Monique zet zich in voor de lokale gemeenschap, is wekelijks te vinden op het voetbalveld, de boksring of bij een CrossFit work-out.